fbpx

MŰANYAG ABLAK ÉS AJTÓ

Trocal 76 STANDARD

Az elmúlt évtizedekben jelentős fejlesztések történtek a műanyag ablak, illetve ajtó gyártási technológiában, amely leginkább a magas hatékonyságú hő- és hangszigetelést érinti.

A régi nyílászárók cseréjével akár 30%-os fűtési költség is megtakarítható, továbbá környezetbarát műanyagok biztosítják a hosszú élettartamot, felületük időjárásálló és könnyen tisztítható.

Saját gyártású nyílászáróink széles választékát kínáljuk, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő kivitelű nyílászárót.

A TROCAL 76 kettős tömítésű PVC-U ablakrendszer 76 mm-es beépítési mélységet, valamint öt kamrás technológiát foglal magába. A rendszer időtálló elegáns kivitelét egyenes és tiszta vonalai adják.

A keskeny profilméretek nagy, átlátható üvegfelületeket biztosítanak. A személyes dizájn a dekorfóliák bőséges kínálata vagy a külső oldali porszórt alumínium számtalan kombinációja segítségével érhető el.

Legfőbb tulajdonságai

Trocal 88 STANDARD

A Moduláris és korszerűsítési technológiáinak köszönhetően ez a 88 mm-es beépítési mélységű PVC-U ablakrendszer a legnagyobb költséghatékonyságot nyújtja vásárlóink számára.

A nagy szakítószilárdsággal rendelkező szerkezetben 58 mm-es háromrétegű üvegezés található, amely kiváló hangszigetelési értékeket eredményez.

 

Az egyik pozitív hatása a napból nyert energia nagyobb felhasználása a lakásban, ennek eredményeként a széndioxid kibocsátás, valamit fűtésszámláink csökkenése várható. 

A betörés elleni védelem és a szellőztetési rendszer összeolvasztása révén ez az innovatív ablakrendszer meggyőző megoldást jelent vásárlóink számára. 

Minden műanyag ablak hőszigetelő képessége Uf = 0.95 W/(m²K), mely akár három rétegű 48mm-es üveg vastagsággal is elérhető. 

Legfőbb tulajdonságai

Copyright © 2020 ALUGOLD Kft. Minden jog fenntartva.